vivacredit.ro
 

munca la domiciliu


Titlu: munca la domiciliu
Descriere: Cu totii avem nevoie de un venit suplimentar sau de un loc de munca Acum poti imbina utilul cu placutul. De tine depinde ce`ti doresti;un venit suplimentar, cariera ,cadouri. Alege munca la domiciliu.Nu te costa nimic sa incerci.Firmele cu care lucrez au cel mai avantajos sistem pentru noi colaboratorii, preturile cosmeticelor sunt accesibile tuturor.Merita sa incerci.Pentru detalii si inscrieri intra pe site.
URL: http://www.reprezentanticosmetice.tk

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: munca, job, oferta de munca, reprezentanti cosmetice, lucru acasa, munca acasa

Acest site a fost adaugat in data de 21/03/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca in Germania
Pagina cu informatii despre agentia noastra de recrutare forta de munca pentru locuri de munca in Germania si cu detalii despre oferta de locuri de munca in Germania pe care o veti putea consulta intrand pe siteul nostru. Pentru a gasi locuri de munca in Germania avantajoase, care sa se potriveasca calificarilor dumneavoastra profesionale sau atuurilor, va invitam sa consultati oferta agentiei noastre.

Videochat de acasa
Munca de acasa, Job part-time sau de vacanta: Lucrezi de acasa, iti faci singura programul si castigi intre 500-3000E pe luna. Te distrezi si iti faci prieteni discutand live pe internet cu persoane din strainatate fara nuditate sau pornografie. Contact: 0720.057.901 021/326.55.88 ; acn_studio@yahoo.com ; http://www.videochat-acasa.ro

Agentie de recrutare si plasare forta de munca din Brasov
Agentie de recrutare si plasare forta de munca din Brasov. locuri de munca, oferte de munca, angajare, recrutare, plasare forta de munca, angajati.

Aeronautica
Proiectul MĂSURI ACTIVE DE OCUPARE ÎN SECTORUL AERONAUTIC PRIN FORMARE PROFESIONALĂ INOVATIVĂ (AEROTRAINING)POSDRU/125/5.1/S/129302 pune la dispozitia beneficiarilor sai o serie de cursuri specifice domeniului aeronautic si sectoarelor conexe.

Locuri de munca Roman
Anunturi cu locuri de munca din Roman, judetul Neamt actualizate si valabile, de la firme de renume.