vivacredit.ro
 

munca la domiciliu


Titlu: munca la domiciliu
Descriere: Cu totii avem nevoie de un venit suplimentar sau de un loc de munca Acum poti imbina utilul cu placutul. De tine depinde ce`ti doresti;un venit suplimentar, cariera ,cadouri. Alege munca la domiciliu.Nu te costa nimic sa incerci.Firmele cu care lucrez au cel mai avantajos sistem pentru noi colaboratorii, preturile cosmeticelor sunt accesibile tuturor.Merita sa incerci.Pentru detalii si inscrieri intra pe site.
URL: http://www.reprezentanticosmetice.tk

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: munca, job, oferta de munca, reprezentanti cosmetice, lucru acasa, munca acasa

Acest site a fost adaugat in data de 21/03/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca
NetJobs.ro - locuri de munca in Romania si in strainatate, catalog firme. Adauga joburi gratuit sau depune-ti CV-ul pentru a fi contactat de firmele de top!

Locuri de munca pentru maine
Oferte si cereri de munca pentru zilieri. Inregistreaza in cursul zilei de azi, ofertele si cererile de munca pentru maine, fiecare oferta primeste un numar de inregistrare. In timpul noptii toate ofertele si cererile de munca se sterg.

2 Work Labour Solutions | Recrutare | Leasing Personal | Payroll
Suntem un nou jucător pe piața resurselor umane din România. Parte a grupului olandez 4 Works Holland, ce beneficiază de 10 ani de experiență în piața internațională a resurselor umane.\\r\\nFiliala din România și-a propus să livreze servicii de recrutare, leasing de personal și payroll, îmbinând stilul de management olandez cu nevoile specifice ale pieței locale.\\r\\n

pariurion-line.blogspot.com
in anul 2010 toate locuintele trebuie sa aiba o asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale (prin legea 260/2008). Peste 8 milioane de proprietarii sunt obligati sa plateasca 10 EURO sau 20 EURO/an pentru asigurarea locuintei. Cei care nu doresc sa incheie asigurarea vor fi sanctionati cu o amenda cuprinsa intre 100 SI 500RON

Codul muncii 2011
Codul Muncii, act ce reglementeaza totalitatea raporturilor de munca in Romania.