elefant.ro
 

vipnet.ro


Titlu: vipnet.ro
Descriere: VipNet / VoIPNet: ISP-linii dedicate Acces ADSL / Fibra optica; dial-up ISDN/56K; Free Mail 30 M; servicii telefonie, fun, teste on-line
URL: http://www.vipnet.ro

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: Fibra optica

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Forum dedicat specialistilor in GPS-uri
Pozitionarea prin tehnica Fingerprint Aceasta metoda de pozitionare se bazeaza pe integrarea si corelarea mai multor tipuri de informatii GSM, UMTS, WLAN, in cadrul aceluiasi sistem. Localizarea dispozitivului mobil se realizeaza prin procesarea datelor obtinute de la emitatoarele invecinate care sunt integrate in cadrul unor sisteme de pozitionare bazate pe tehnologii diferite, iar precizia de pozitionare creste proportional cu volumul si calitatea datelor cuprinse in baza de date

Director Web
Va asteptam acum pe cel mai nou director web romanesc cu diverse categorii si subcategorii din diferite domenii de activitate.Promoveaza afacerea in cel mai nou director web pentru firmele din Romania.

Program Stocuri
GestiunePRO se doreste a fi cea mai simpla metoda de urmarire si gestiune a stocurilor. Cu acest program de stocuri veti putea avea o oglinda clara a tuturor operatiilor din gestiunile dvs cu un minim de efort.

idealtepe ├žilingir
idealtepe anahtarc─▒

director web general
Este un director web cu transfer de PageRank catre site-urile inregistrate, cu inregistrare gratuita, cu linkuri directe, confirmarea se da in maxim 24 de ore. Contine 232 de categorii in care sigur va puteti pozitiona situl.