elefant.ro
 

anofm.ro


Titlu: anofm.ro
Descriere: Fii ACTIV!! Site-ul cu cele mai noi locuri de munca din tara! Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca!
URL: http://www.anofm.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: locuri de munca

Acest site a fost adaugat in data de 25/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

GlamourStudio.ro
GlamourStudio.ro este Studioul de videochat profesional din Bucuresti care ofera foarte multe avantaje modelelor sale de videochat, incepand cu training specializat pentru a optimiza castigurile modelelor, premii pentru perfomanta si multe altele.

Locuri de munca Gorj
Esti in cautarea unui loc de munca in Targu Jiu sau in judetul Gorj? La noi ai acces gratuit la anunturi cu locuri de munca din judetul Gorj.

Locuri de munca in Cehia
Locuri de munca in strainatate - Cehia, Pardubice. Aplica acum cu formularul de contact.

C.v. - Oferim cursuri de formare pentru a ocupa pozitii de top. - joburi
Cariera - Acceseaza direct sute de oferte de job-uri in toata tara. Joburi in toate domeniile de pregatire. Firme mari si stabile. Detalii pe: wfpsuk.com. e-learning

B.V.B. RECRUIT
B. V. B. RECRUIT este o agentie de recrutare si selectie personal cu capital integral romanesc. Compania isi propune sa ofere o noua viziune de HR prin intermediul echipei de profesionisti si a serviciilor complete in domeniul resurselor umane: recrutare si selectie personal, munca temporara, calcul salarial, administrare personal si realizare training-uri. Contact: office@bvb-recruit.ro, vanzari@bvb-recruit.ro