vivacredit.ro
 

Portal Informativ Medical


Titlu: Portal Informativ Medical
Descriere: MedInfo - este un portal de format nou de limbă română. Gestionarea site-ului este efectuată de către participanţi, aici aveţi posibilitatea să adăugaţi în mod independent informaţie, comentarii şi de a vota pentru ştiri.
URL: http://medinfo.ucoz.org

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Informatie medicala, portal medical, stiri medicale,

Acest site a fost adaugat in data de 08/03/2010

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 691

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Filtrare purificare apa potabila
Import, productie si distributie sisteme de filtrare a apei potabile. Echipate cu microcomputer, utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru a furniza apa potabila.Osmoza inversa, dedurizare ionizare apa, generatoare de ozon pentru apa si aer, de uz casnic. Filtre ionizatoare de apa si aer.

Homeopatie @ Ecomedica.ro
Sanatate absoluta si autocunoasterea corpului, a mintii si a spiritului. Remedii si tratamente homeopate.

uleiurile aromatice din natura
Uleiurile esențiale sunt obținute din plante, fructe, flori, arbori sau copaci mai exact din frunzele, mugurile, rădăcină sau coaja acestora. Modul de fabricare diferă în funcție de sursă.

Farmacie naturista
Un stil de viata sanatos se obtine prin perseverenta si prin produse naturale de calitate. De aceea, am creat o farmacie naturista online, unde poti achizitiona o gama larga de produse la preturi accesibile si pentru o gama larga de afectini.

Stomatologie
Promovarea cabinetelor de stomatologie online. Pacientii dumneavoastra la un click distanta! Cabinete stomatologice din toata tara, intr-un singur loc.