vivacredit.ro
 

Portal Informativ Medical


Titlu: Portal Informativ Medical
Descriere: MedInfo - este un portal de format nou de limbă română. Gestionarea site-ului este efectuată de către participanţi, aici aveţi posibilitatea să adăugaţi în mod independent informaţie, comentarii şi de a vota pentru ştiri.
URL: http://medinfo.ucoz.org

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Informatie medicala, portal medical, stiri medicale,

Acest site a fost adaugat in data de 08/03/2010

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 674

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Retete Dietetice
Retete dietetice publica retete culinare de slabit si pentru diverse diete cum sunt cele vegetariene, pentru diabet, hepatita, Montignac si altele

Magazin online produse naturale entaruis .ro
Magazin online cu produse 100% naturale pentru utilizarea in cazul diferitelor afectiuni medicale sau pentru mentinerea sanatatii.

Doctorasi.info | Sanatate cu tratamente naturale
Medicina naturista, prin terapiile si remediile ori tratamentele sale naturiste gasesti o cale de vindecare mai usoara si naturala.

drnatura.ro
Cum sa invingem constipatia, colonul iritabil (CI), balonarea, durerea de stomac si problemele pielii n asa fel ncat sa avem mai multa energie si un abdomen mai plat?

Medicina naturista
Medicina naturista a luat in ultimul timp amploare datorita faptului ca este o alternativa pentru terapiile consacrate. Cititi pe website-ul nostru despre afectiunile si metodele de tratament moderne sau naturiste si puteti lasa pareri sau impresii.