orange.ro
 

Portal Informativ Medical


Titlu: Portal Informativ Medical
Descriere: MedInfo - este un portal de format nou de limbă română. Gestionarea site-ului este efectuată de către participanţi, aici aveţi posibilitatea să adăugaţi în mod independent informaţie, comentarii şi de a vota pentru ştiri.
URL: http://medinfo.ucoz.org

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Informatie medicala, portal medical, stiri medicale,

Acest site a fost adaugat in data de 08/03/2010

Voturi luna acasta : 6

Voturi total : 666

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hemoroizi | Tratamente Hemoroizi
Tratamante hemoroizi, ca acestia sa nu mai apara niciodata. Totul despre tratamente existente pentru hemoroizi.Tratamante hemoroizi, ca acestia sa nu mai apara niciodata. Totul despre tratamente existente pentru hemoroizi.

Inscrieri la camin de batrani Neuropsiho Center Bucuresti
Caminul pentru batrani NeuroPsiho Center este un proiect realizat din suflet. Centrul este administrat de o echipa de profesionisti, coordonata de un medic psihiatru cu o vasta experienta in ingrijirea persoanelor varstnice.

SIRAMED echipamente si aparatura medicala de diagnostic
SIRAMED distribuitor de dispozitive si echipamente medicale pentru diagnostic in vitro, reactivi, consumabile si servicii de reparatii si intretinere, analizoare de gaze in sange, metaboliti, biochimie, hematologie, coagulare, chimia urinii, dispozitive de auto testare

Dentist Bucuresti
Clinica Medicala Sf. Stefan doreste sa se mentina in topul celor mai performante clinici stomatologice atat din punct de vedere tehnic cat si din perspectiva actului medical.

Tratament natural endometrioza
Program de grup online pentru tratamentul natural al endometriozei, bazat pe strategii alimentare dovedite de studii si cercetari stiintifice.