smokemania.ro
 

Portal Informativ Medical


Titlu: Portal Informativ Medical
Descriere: MedInfo - este un portal de format nou de limbă română. Gestionarea site-ului este efectuată de către participanţi, aici aveţi posibilitatea să adăugaţi în mod independent informaţie, comentarii şi de a vota pentru ştiri.
URL: http://medinfo.ucoz.org

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Informatie medicala, portal medical, stiri medicale,

Acest site a fost adaugat in data de 08/03/2010

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 676

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Aparatura Stomatologica
TehnoDent Maintenance, unituri dentare si aparatura stomatologica, piese de schimb, service si garantie, unituri dentare, compresoare dentare, autoclave.

Salina in Bucuresti – sanatate in salina
Probleme respiratorii, bronsite, rinite, astm bronsic, alergii se pot trata in salina. Acum Salina a ajuns si la Bucuresti. Pentru detalii vizitati www.salina-artificiala.ro. Sunteti responsabili pentru sanatatea dumneavoastra si a copiilor dumneavoastra.

Spirulina Slimming – Spirulina Chinezeasca
Spirulina-Chinezeasca.ro este un site de prezentare al suplimentului nutritiv pentru slabit Spirulina Chinezeasca - Spirulina Slimming – Capsule Spirulina Super Fat Burning Bomb. Spirulina Chinezeasca reprezinta o combinatie de substante extrem de rare si folositoare organismului, principala substanta fiind spirulina, o alga marina salbatica care creste in lacul Cinhai (China).

Mega reduceri pentru toata lumea!
Numai pe noul nostru site puteti gasi o gama variata de produse - de la ingrijire personala pana la lenjerii de pat - special alese pentru dumneavoastra pentru a va satisface toate nevoile. A inceput anotimpul reducerilor asadar profitati acum de aceste oferte speciale. Va asteptam cu drag!

Implantologie dentara, implant dentar
Totul despre implant dentar. Medicii nostrii chirurgi va ofera posibilitatea unui implant dentar in cele mai bune conditii. Clinica Medimpex va ofera solutii de implantologie la standarde europene.