vivacredit.ro
 

Portal Informativ Medical


Titlu: Portal Informativ Medical
Descriere: MedInfo - este un portal de format nou de limbă română. Gestionarea site-ului este efectuată de către participanţi, aici aveţi posibilitatea să adăugaţi în mod independent informaţie, comentarii şi de a vota pentru ştiri.
URL: http://medinfo.ucoz.org

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Informatie medicala, portal medical, stiri medicale,

Acest site a fost adaugat in data de 08/03/2010

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 698

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Magazin online produse naturiste
Magazin online de produse naturiste, intr-o gama larga de produse pentru diferite afectiuni. Va invitam pe siteul nostru online de produse naturiste pentru a beneficia de minunatele bogatii lasate de mama natura. Magazinul nostru online de produse naturista va ofera sansa de a comanda direct de pe site, transportul produselor fiind gratuit.

BUZZ IMPEX - totul in serviciul frumusetii
Compania BUZZ IMPEX importa si distribuie aparate si produse profesionale pentru saloanele de infrumusetare:aparate de bronzat ,aparate epilare definitiva,aparate remodelare corporala(ultrasunete,curenti interferentiali,presoterapie,cavitatie),aparate manichiura,produse cosmetice pentru ingrijire faciala si corporala.www.beauty-tools.ro

Erectie Slaba la Barbati
Erectie slaba; barbatii care au probleme de erectie sau erectie slaba nu trebuie sa se ingrijoreze exista o solutie eficienta.

Clinica Medicala Andodent Ploiesti
a( sugera(m sa( mergeti la ginecolog s,i daca( nu sunteti bolnava( !

Tianshi Tiens Produse Naturiste Medicina Traditionala Chineza
Produsele Tianshi Tiens sunt cele mai eficiente tratamente naturiste din medicina traditionala chineza. Produse Tiens pentru echilibrarea organismului si adjuvant pentru zeci de afectiuni precum: cancer, hepatita, diabet, hipertensiune arteriala etc. Cordiceps Tiens, Chitosan Tiens, Agaricus ciuperca lui Dumnezeu, Ceai pentru slabit Tiens, Biocalciu Tiens– produse originale