vivacredit.ro
 

Consultanta Juridica Online


Titlu: Consultanta Juridica Online
Descriere: Portal de consultanta juridica ce ofera posiblitatea solicitarii sau acordarii sfaturilor juridice. Un sit destinat atat justitiabililor cat si expertilor in domeniu.
URL: http://www.cjo.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: consultanta juridica, consultanta juridica online, consultanta juridica gratuita

Acest site a fost adaugat in data de 22/02/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Avocati Mangalia - Constanta
Cabinet avocat Raican Florin acord asistenta si reprezentare la nivelul oricaror instante din Romania si strainatate in drept penal, drept civil, drept comercial si afaceri, dreptul familiei, drept vamal. Scopul cabinetului nostru este acela de a oferi certitudine in contextul juridic actual, adesea instabil si echivoc.

lex.webis.ro
Portal legislativ Webis - Motor optimizat de cautare in colectia de acte normative ce compun legislatia Romaniei. Sectiuni de divertisment si forum de discutii tematice sau generalitati.

Consultanta juridica Timisoara - Musat & Partners
Consultanta juridica Timisoara. Profesionalismul este una dintre valorile care ne caracterizează cel mai bine, având la bază experienţa membrilor echipei noastre în cele mai diverse domenii de drept.

juridice.ro
JURIDICE.RO - STIRI.JURIDICE, Opinii, Comentarii, Discutii, Profesionisti, Documentare, Resurse - un serviciu Juressa.NET

Mediator Turcu Bogdan
Medierea este un proces voluntar pentru rezolvarea disputelor, in care o a treia parte acceptata, denumita mediator autorizat , impartiala si neutra, fara putere autoritara in luarea deciziei, asista partile in disputa, in cadrul unei intalniri fata in fata, avand ca scop principal ca acestea sa ajunga la un acord acceptat, denumit acord de mediere, in beneficiul ambelor parti.