vivacredit.ro
 

SERVICII DE VIDANJARE - PRO VIDANJ


Titlu: SERVICII DE VIDANJARE - PRO VIDANJ
Descriere: Pro Vidanj S.R.L ofera servicii de vidanjare ecologica, curatare si spalare mecanizata, desfundare canalizare mecanizata, vidanjare separatoare de grasimi si hidrocarburi, atat in Bucuresti cat si in tara.
URL: http://www.pro-vidanj.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: servicii de vidanjare, vidanjari, canalizare, canal, autocuratitor, vidanjare ecologica

Acest site a fost adaugat in data de 14/02/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 567

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

D.O Security - compania ta privata de securitate
Suntem o firma de securitate care isi desfasoara activitatea in special in judetul Brasov si in judetele apropiate. Avem agenti de securitate foarte bile pregatiti, care, cu siguranta va vor convinge de profesionalismul de care vor da dovada in indeplinirea sarcinilor de serviciu.

LRQA - Servicii de certificare ISO,
Lrqa.ro pune la dispozitia clientilor servicii de instruire ISO, servicii de certificare ISO si alte standarde. Cursuri aprobate de catre organismele profesionale relevante: cursuri ISO, cursuri auditor. Certificari ISO 9001, Certificari managementul calitatii, verificare cerinte legale, cursuri auditor, analiza lacunelor, curs managementul deseurilor, curs securitatea informatiei, cursuri siguranta alimentara, standarde de calitate.

Hidroizolatii sauna
Experienta si portofoliul ne recomanda pentru diverse lucrari de hidroizolatii sauna. Oferim calitate, garantie si promptitudine.

Contabilitate Arad
Contablitate in Arad. Servicii de contabilitate in Arad, la cele mai bune preturi. Contabilitate primara in Arad, contabilitate financiara si de gestiune. Contabila in Arad cu experienta in inregistrare acte primare, intocmire balanta de verificare, declaratii fiscale si salariale, intocmire bilant.

Color Design Dem
Firma Color Design Dem este pregatita sa tina pasul cu cele mai noi tendinte in materie de design interior. Principala sa calitate este colaborarea exclusiva cu renumita firma Oikos din Italia, avand o gama larga de produse cum ar fi: Imperium, Ottocento Antico Velluto, Raffaello D├ęcor Stucco, Pallas,Travertino Romano, Encanto etc.