vivacredit.ro
 

SERVICII DE VIDANJARE - PRO VIDANJ


Titlu: SERVICII DE VIDANJARE - PRO VIDANJ
Descriere: Pro Vidanj S.R.L ofera servicii de vidanjare ecologica, curatare si spalare mecanizata, desfundare canalizare mecanizata, vidanjare separatoare de grasimi si hidrocarburi, atat in Bucuresti cat si in tara.
URL: http://www.pro-vidanj.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: servicii de vidanjare, vidanjari, canalizare, canal, autocuratitor, vidanjare ecologica

Acest site a fost adaugat in data de 14/02/2010

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 567

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Preturi vidanjare
Lucrarile de vidanjare sunt esentiale pentru un mediu cat mai curat. Chiar daca nu observam dificultati, sistemul de canalizare are nevoie de verificari periodice. Aceste verificari ne ofera siguranta ca nu ne vom intalni cu diverse situatii neplacute. Cu ajutorul firmei noastre va veti putea petrece timpul intr-un mediu curat si sanatos. Serviciile oferite de firma noastra au preturi pentru vidanjare avantajoase si dispun de garantie.

Cadserv - Reconditionari cazi baie cluj
Cadserv firma specializata in reconditionari cazi baie renovat reparat emailat smaltuit cazi de baie spalatoare dusuri vana chiuvete obiecte sanitare cadite in cluj arad alba mures bihor timisoara constanta bistrita salaj brasov zalau sibiu salaj romania \\\\\\\\r\\\\\\\\n

Avocat Brasov
Cabinetul de avocatura Panzaru Claudia ofera consultanta juridica in toate domeniile juridice: drept civil, dreptul familiei, societati comerciale, drept penal, dreptul muncii. Clientii se bucura de profesionalism, confidentialitate si responsabilitate.

Tamplarie PVC
Deoarece tamplaria pvc a devenit o necesitate in renovarea sau constructia locuintei, va oferim tamplarie pvc de calitate la preturi accesibile. In oferta noastra veti gasi atat tamplarie pvc extruplast, cat si rehau 100% eco si cu un timp de executie extrem de redus. Echipa noastra de profesionisti va poate oferi cele mai bune solutii pentru tamplarie pvc in functie de bugetul alocat.

Tamplarie Ramplast
tamplarie din PVC, geam termopan, usi termopan, profile ecologice, profile PVC